Kjeld Wilms, Olgasvej 24, DK-2950 Vedbæk · Mobiltelefon 24 26 95 52 · Email: kjeldwilms@live.dk

 

Kurser

Kurser med spændende male- og naturoplevelser

Kjeld Wilms Tegne- og maleskole 

I atelieret på Olgasvej 24 i Vedbæk

 

Børnekurser:

Maleaktivitet for dine børn eller børnebørn i alderen fra 7-12 år med op til 7 deltagere      ( 4 1/2 timer ).

 Workshop - i mit atelier -  over 4 timer inkl. pause, maler og tegner vi efter forskellige sjove og enkle motiver og den enkeltes fantasi. Målet er, at når det er sjovt og lærerigt, gøres det meget oftere, og det er vejen til, at blive rigtig god til at tegne og male. Medtag akvarelfarver, pensel og blyant. Søndage efter aftale - beløb pr. deltager kr. 250,-

 

 Akvarelkurser arrangeres med deltagere op til 4 personer i mit atelier på Olgasvej i Vedbæk.

 Praksis for akvarelkurser:

 Medtag akvarel eller tegne-materialer og frokost til begge dage. Kaffe og te forefindes. Vi starter kl. 9.00 og slutter kl. 16.00 begge dage. Kursus beløb: kr. 1400,-. som kan betales på flere måder.

 Tilmelding til Kjeld Wilms :            kjeldwilms@live.dk   eller m. 24269552.

Betaling til Kjeld Wilms:                                     Beløbet indsættes på min bankkonto ( skriv eller ring om nummeret ), Mobilpay 24269552 eller kontant på kurset.

Sted: Olgasvej 24, 2950 Vedbæk.

Efter tilmelding modtager du forskellige praktiske informationer f.eks om materialer, transport, lån af grej.

 

OBS! Flere kurser kan oprettes hvis der er efterspørgelse efter flere kurser, og tilrettelægges efter specifikke ønsker og forskelige behov - så kontakt mig herom.

 Omstændighederne er de samme:

Kursusdagene er fra kl. 9.00 til 16.00. Antal deltagere pr. kursus: 4 (begyndere og øvede kan deltage da undervisningen er individuel).

Materialer: Du medtager selv blyant, skitsepapir, pensel, akvarelfarver, blandebakke og akvarelblok.  

Sted: Mit hjem på Olgasvej 24, 2950 Vedbæk (350 meter fra Vedbæk kystbanestation til Olgasvej 24).    

Pris: Pr. deltager kr. 1400,- (inkl. kaffe, the - du medbringer selv frokost til to dage).

Tilmeldingen: kjeldwilms@live.dk eller tlf. 24269552 så hurtigt som mulig.

Betaling: Indsæt beløbet på min bankkonto (ring eller skriv om nummeret ), eller Mobilpay 24269552, eller kontant på kurset.

Flere informationer tilsendes efter tilmeldning.

Jeg har lavet en bog om at tegne og male:

Min sidste bog "Tegn og mal dine oplevelser" indeholder mange af de aktiviteter, vi arbejder med på kurset. Den kan købes af mig ved kurserne, eller i boghandelen, eller lånes på biblioteket.

 Rabatter:

Ved deltagelse i kurser udstedes kursuskort, som giver rabat ved køb af kunstnerartikler hos Viking, Citykunstnerartikler (Stelling) og Tutein og Koch. Som regel 10%.

 

Akvarelformiddage

Akvarelformiddage er for dem der har deltaget i mine 2-dags kurser og eventuelt fundet sammen ved kurset, og gerne holde færdigheder ved lige sammen i mit atelier. Jeg starter formiddagen op med en opgave/motiv og deltagerne arbejder så videre selv. Det foregår på hverdage fra kl. 9.00 til 12.00 efter aftale i mit atelier, hvor der er plads til fire deltagere på datoer, der passer jer/dig. Fx. kan det være  nogle gange eller bare en enkelt gang. Prisen er ved fire deltagere for en akvarelformiddag: kr. 250,- pr. person. Jeg præsenterer et interessant emne, og derefter males der motiver i akvarel, som jeg sætter rammerne op for.

Tilmelding: 24269552 eller  kjeldwilms@live.dk

Sted: Kjeld Wilms, Olgasvej 24, 2950 Vedbæk

 

Anmeldelser af kurser:

Lykke Dannnerfjord, deltager i 2 dagskursus:

"Jeg har været utrolig glad for dette mini- kursus. For mig var teorien meget lærerig. Dertil de vigtige praktiske øvelser med stilleben. Udover det, er det en meget dygtig og behagelig lærer, der underviser. Jeg kan med glæde anbefale det."

 

Anni Qvistgaard, deltager på kursus:

"Tak for to skønne dage. Det var fantastisk og meget inspirerende kursus i Vedbæk - skønne rammer i dit dejlige hus. Kjeld Wilms er rigtig god til at sætte os i gang - til at give ideer og andre vinkler på motivet. Jeg fik adskillige gode tips og råd - og dertil inspirerende at være sammen med. Han kender sit fag og god til at formidle viden - utrolig hvad jeg nåede at lære på de to dage. Jeg vil absolut arbejde videre med den kreative side af mig selv, og vil meget gerne deltage i nye kurser."

 

Fleksible og individuelle kurser arrangeres:      

Kurserne findes i 3 varianter og foregår på hverdage og datoer aftales nærmere i hvert tilfælde:

1 dag fra kl. 9.00 til 15.00 (incl. 30 min. frokostpause).
eller 2 dage eller 3 dage.
Antal deltagere kan være fra 1 til 4 deltagere 

Ved kursus med 3 til 4 personer:
Pris: 1 dags kursus 800 kr. pr. person
Pris: 2 dags kursus 1400 kr. pr. person
Pris: 3 dags kursus 1700 kr. pr. person

Ved kursus med 2 personer:                                      Pris: 1 dags kursus 1000kr. pr. person                         Pris: 2 dags kursus 1600 kr. pr. person                           Pris: 3 dags kursus 2000 kr. pr. person

Ved kursus med 1 person:                                            Pris: 1 dags kursus 1200 kr.                                        Pris: 2 dags kursus 2200 kr.                                        Pris: 3 dags kursus 3200 kr.

                             

Kaffe og the er inkluderet.

Datoer for de forskellige kurser aftales nærmere individuelt ved henvendelse til mig.

Tilmelding:
Kjeld Wilms, Olgasvej 24, 2950 Vedbæk.
Mail: kjeldwilms@live.dk
Mobil: 24 26 95 52
www.kjeldwilms.dk
 

Kursernes udbytte

At male en akvarel er en uovertruffen metode til at huske og bevare en stor og personlig oplevelse - og til at formidle den til andre.
 

Hensigten er at gøre opmæksom på den rigdom af form- og farveindtryk, omverdenen byder på. Oplevelserne er drivkraften og motivationen til at forevige det sete på tegneblokken. Men viden om lyset, farverne og formerne er basale, for at det lykkes.

Kurset rummer derfor praktiske anvisninger først og fremmest om akvarel, men også om tegning, der fungerer som forstadium til akvarelmaling. Disse tips og råd er samlet tematisk.

Kurset er tænkt som inspirationskilde til yderligere fordybning i dette fascinerende vidensområde og som en opfordring til kursisten om selv at se, tegne og male.

 

Vigtigt om kurserne

Kurser er til både begyndere, lidt øvede og erfarne idet undervisningen og instruktion er helt individuel.

Det foregår oftest på de forskellige udendørs lokaliteter, hvor kusisterne sidder lidt spredt. Gennemgang af generelle emner vedrørende tegning og maling foregår i fællesskab.

 

Undervisning i tegning og akvarelmaling

Alle muligheder for undervisning kan lade sig gøre. Behovet for den enkelte kan være meget forskellig.

Derfor er mulighederne mange som f.eks. enkelte timer, en dag på 7 timer, to dage altså 14 timer eller flere dage.

Fokus kan være på tegning eller akvarelmaling eller en blanding. Indendørs som udendørs. Model, portræt, opstillinger, natur, huse og lignende.

Det kan være enetimer eller et hold.

Ring eller mail om en aftale vedrørende: Tid, sted, antal personer og pris:

Mobil:  24269552

E-mail: kjeldwilms@live.dk

Kjeld Wilms,Olgasvej 24, 2950 Vedbæk